לןגן

קישואים ממולאים

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 20/01/2019 | 08:50
קישואים ממולאים

תקציר המתכון: מיני קישואים ממולאים בבשר

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת הבשר

לרוטב

אופן הכנה

  1. לרוקן את הקישואים (לשמור את התוכן)

  2. למלא בבשר ולקמח אותם, אם נשאר בשר ניתן להכין עוד קציצות קטנות ולקמח אותן גם.

  3. לטגן מכל הצדדים עם מעט שמן ולהניח ברוטב.

  4. לתערובת הבשר:

  5. 300 גרם בשר טחון טרי

  6. פטרוזיליה קצוצה, בצל אחד מטוגן, חופן פירורי לחם, חצי כפית בהרט,רבע כפית תבלין קציצות, 2 שיני שום מגורד, מעט כורכום, מלח, פלפל שחור, רבע כפית מרק עוף, רבע כפית סודה לשתייה עם מעט מים. לערבב טוב ולהניח לנוח לכמה דקות. למלא את הקישואים בבשר .

  7. לרוטב:

  8. לטגן בצל ולהוסיף חלק מתוכן הקישואים, להוסיף את העגבניות החתוכות,את השומר החתוך ו- 3- שיני שום מגורד.

  9. להוסיף את התבלינים ומים, כשרותח להוסיף את המרק עוף ולהניח את הקישואים בשכבה אחידה ולבשל בערך שעה