לןגן

רולדת תמרים ופיצוחים

מאת: מירי גולני, פורסם: 19/01/2019 | 21:01
רולדת תמרים ופיצוחים

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

להוסיף פיצוחים לא קלויים כר"מ

אופן הכנה

  1. להוציא את התמרים מהשקית ולשים בכלי, לרכך כ- 60 שניות במיקרוגל

  2. להוסיף את כל הפיצוחים לתערובת התמרים המרוככת, לערבב טוב טוב

  3. במהלך עירבוב התמרים עם תערובת הפיצוחים הכנסתי את הקערה שוב למיקרוגל פעמיים כל פעם 30 שניות לצורך ריכוך התמרים

  4. לגלגל את התערובת ל-3 או 4 נקניקים ולגלגל כל גליל בסומסום או קוקוס

  5. לגלגל ולעטוף את הגלילים בנייר כסף ולהכניס למקפיא

  6. אחרי כשעה וחצי עד שעתיים לפרוס את הגלילים. לאחסן את הפרוסות בכלי אטום במקפיא