לןגן

ריבת תפוז סיני

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/01/2019 | 15:02
ריבת תפוז סיני

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את התפוז ולחתוך לאורך לא עד הסוף

  2. לשים בסיר מים ולהרתיח לשטוף ושוב להרתיח 3 פעמים זה מוציא את המירירות לסנן

  3. לשים בסיר בלי מים את הסוכר ומעל את התפוזים עם סוכר וניל ולבשל עד שרותח ולהנמיח את הגז ולבשל לפחות שעתיים עד שיתקבל צבע שקוף והנוזלים מצטמצמים ואז להוסיף מיץ מחצי לימון ולבשל עוד חצי שעה