לןגן

לחמניות אישיות מרצועה אחת

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 19/01/2019 | 12:49
לחמניות אישיות מרצועה אחת

תקציר המתכון: לחמניות רכות וטעימות מקמח וסולת...

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה לנפות את הקמח ולהוסיף את הסולת ולערבב לעשות גומה במרכז לשים את השמרים והסוכר וחצי מכמות המים (להמיס את הסוכר והשמרים) להתחיל ללוש ותוך כדי להוסיף את המלח ואת יתר המים ולמשיך ללוש ולהוסיף את השמן בשלוש פעמים ותוך כדי לישה

  2. #נדיה אביזוב#

  3. אני לשתי ביד כ 12 דק' הבצק רך אחרי לישה עם שמן הבצק לא דביק אבל רך מאד. לכסות ולהתפיח כשעה ושוב ללוש ולהתפיח כחצי שעה.

  4. על משטח משומן לחלק ל 27 יח' לכדרר ולכסות. לרדד כדור לעל דק ולגלגל לגליל.

  5. *אפשר ליצור כל צורה שרוצים

  6. את הלחמניות להתפיח כ 30 דק' להבריש בביצה ולפזר שומשום ולאפות בתנור שחומם מראש 220 מעלום עד להזהבה.