לןגן

ג'חנון

מאת: דורית אלישע, פורסם: 19/01/2019 | 09:03
ג'חנון

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש קמח,מים,סוכר ,מלח

  2. כ-5 דקות

  3. לכסות למנוחה חצי שעה

  4. ליצור עם ידיים משומנות

  5. 10 כדורים ולהניח בתבנית משומנת

  6. לכסות לפחות 4 שעות

  7. אני משאירה כל הלילה

  8. על משטח מקומח לפתוח כל כדור למתוח לצדדים דק מאד

  9. לחלק את המרגרינה ל-10

  10. ולמרוח כל עיגול

  11. לקפל שני צדדים ולגלגל

  12. מהפנים כלפי חוץ

  13. להניח כל 5 ג'חנונים בשקית קוקי

  14. בסיר ג'חנון אני מניחה

  15. 3 פרוסות לחם או פיתה מעל נייר אפייה והג'חנון

  16. לאפות חום 100-120 (תלוי בתנור) לפחות 12 שעות

  17. (אני מניחה תבנית תנור בתחתית מעל רשת של התנור והסיר מעל הרשת)