קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ניקח שלוש חתיכות בצק עלים,
בגודל שווה,
נניח על תבנית מעל נייר אפיה ,
נבריש אותן בחלמון ונפזר סוכר דמררה ,
נכניס לתנור על 190 מעלות עד להזהבה מלאה .
נניח להתקרר .
בקערת המקסר נקציף שמנת וחצי מתוקה עם האינסטנט , כוס חלב
ושתי כפות סוכר לקצץ יציב .
נניח שכבה ראשונה של העלה ,
ומעל נמרח חצי מכמות השמנת ,
מעל נניח עוד עלה ונמרח ביתרת הקצפת .
נניח את העלה השלישי ,
מעליו נשפוך גנאש שוקולד .
ניקח את השוקולד עם חצי שמנת שנותרה ונמיס בפולסים במיקרו עם כפית שמן .
נקרר את הגנאש,
נשפוך על העוגה ,
נפזר חלבה מסולסלת / קוקוס קלוי או אגוזים גרוסים ומסוכרים.
נקרר לפחות שעתיים.
בתאבון ובהצלחה 🌹