לןגן

קציצות עוף מטוגנות ברוטב בצל

מאת: מיטל סלחי, פורסם: 17/01/2019 | 23:07
קציצות עוף מטוגנות ברוטב בצל

תקציר המתכון: מתכון מושלם וטעים .

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 לקציצות : חזה עוף טחון לחתוך כוסברא.לגרד תפוח אדמה .ובצל. ולשים בתערובת קינמון.מרק עוף.פפריקה. אגוז מוסקט. מלח.טיפה שמן.וכוס פרורי לחם. ולערבב הכל ביחד .לשים במקרר שיתפוס את הטעמים לפחות רבע שעה . אחרי שהוצאנו מהמקרר את התערובת נטגן את הקציצות במחבת .נשים בצד. ונתחיל עם הרוטב: לטגן שתי בצלים גדולים שהם משחימים נוסיף כף סילאן נערבב ביחד לאחר מכן נוסיף כפית כורכום.כפית מלח.כפית אגוז מוסקט.טיפה קינמון.כפית מרק עוף ואז נערבב הכל ביחד .נוסיף 2 כוסות מים אחרי שהרוטב ירתח נוסיף את הקציצות שטיגנו וניתן לזה להתבשל חצי שעה ויוצאות לנו קציצות כמו ריבה בתאבוןןןן 😙