קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחמם תנור 170 מעלות
להפריד חלבונים ולהקציף עם כוס סוכר
לחלמונים להוסיף שמן
מיץ תפוזים
גרידת תפוזים
להוסיף בתנועות קיפול לקצף את קערת החלמונים
הקמח האנסטנט וניל והאפייה
להעביר לתבנית קפיצית משומנת ולאפות 50 דקות
לבדוק עם קיסם באמצע
לקרר את העוגה ולחצות אותה לשניים
להרתיח חצי כוס סוכר עם כוס מים ולטפטף על שני החלקים ולצנן
להקציף 2 שמנת מתוקה עם אינסטנט ריבת חלב
לחמם 30 שניות במיקרו את ריבת החלב
(לשמור 2 כפות לקישוט)
למרוח שכבה ריבה ומעל קצפת להניח את החצי השני של העוגה מעל למרוח ריבת חלב מעל שכבת קצפת ולזלף מסביב
2 כפות ריבת חלב לחמם 30 שניות במיקרו ועם כפית לטפטף מעל
לקצוץ דק את השקדים או האגוזים ולפזר מעל ומסביב
אני מכינה יום לפני ההגשה