לןגן

עוף ממולא בבשר וכבדים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 17/01/2019 | 10:53
עוף ממולא בבשר וכבדים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הבשר הטחון יחד עם חזה העוף הטחון.

  2. מחממים מחבת עם שמן מוסיפים את הפטריות החתוכות ומטגנים מוסיפים מלח וממשיכים לטגן כמה דקות. מוציאים מהמחבת ושמים בצלחת.

  3. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל הקצוץ מוסיפים 2 כפות של קוניאק ממשיכים לטגן עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים מהמחבת ושמים בצלחת.

  4. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הכבדים הצלויים מוסיפים מלח ופלפל שחור וממשיכים לטגן מוסיפים את השום הקצוץ מטגנים קלות. מוציאים וקוצצים את הכבד, מוסיפים את הכבד לבשר הטחון ולעוף הטחון, מוסיפים את הבצל המטוגן, את הפטריות, הערמונים, פטרוזיליה קצוצה, את השום והלחם המושרה במים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.

  5. לוקחים את העוף וממלאים בו את המילוי סוגרים בקיסמים.

  6. שמים את העוף בתבנית חסינת אש ושופכים מסביב חצי כוס מים, משמנים את עוף עם 3 כפות של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור בחום

  7. של 180 מעלות בערך 3/4 1 שעה. מוציאים מהתנור הופכים את העוף וממשיכים לאפות בתנור לעוד בערך חצי שעה. מוציאים שוב מהתנור הופכים את העוף ומרטיבים אותו עם הרוטב מכניסים שוב לתנור לעוד 3/4 שעה.

  8. מוציאים ומגישים.