לןגן

מאפה בריוש צרפתי במילוי ממרח פסק זמן

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 17/01/2019 | 08:45
מאפה בריוש  צרפתי במילוי ממרח פסק זמן

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת אבל ממש מיותרת👌👌

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים לקערת המיקסר את הקמח סוכר שמרים חלב וביצים ומערבלים עד לאיחוד ומוסיפים את המלח

  2. 2)מכניסים את החמאה בהדרגה לקוביות וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר

  3. 3)מכסים בניילון נצמד להתפחה של שעה🕧עד להכפלת הנפח

  4. 4)מקמחים ולשים מעט את הבצק מחלקים את הבצק ל12 כדורים שווים עדיף לשקול

  5. 5) מרדדים על נייר אפייה מקומח את הבצק לעובי של 4  מ"מ  וקורצעם עיגולים

  6. בקוטר 18 ס"מ

  7. 6) מחממים את ממרח פסק זמן כמה שניות במיקרוגל

  8. 7) מניחים עיגול של בצק על נייר אפייה ושופכים 3 כפות של ממרח ומיישרים מניחים עוד עיגול של בצק ושוב מריחה ושוב בצק

  9. 8)שמים כוס קטנה במרכז וחותכים כמו פיצה ל4 לאחר מכן ו8 ובסוף ל16

  10. 9) תופסים 2 רצועות ומגלגלים בכיוון השעון ומהדקים את הסוף

  11. 10) מתפיחים שנית כחצי שעה מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם ל 180 מעלות כ 20 עד 25 דק כל אחד והחום שלו