לןגן

עוגת תמרים בחושה

מאת: הילה , פורסם: 22/03/2015 | 20:27

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילה

לציפוי

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות

  2. לערבב ממרח תמרים וחמאה לתערובת חלקה

  3. להוסיף סוכר וביצים ולערבב, לאחר מכן להוסיף תפוזים ולערבב. להוסיף קמח, אבקת אפייה וקינמון ולערבב.

  4. לשמן 2 תבניות אינגליש ולחלק את הבלילה בין 2 התבניות.

  5. להכניס לתנור ל: 40-45 דקות.

  6. להכין ציפוי בגז, ולאחר הוצאת העוגה מהתנור לשפוך על העוגה

  7. להחזיר את העוגה לתנור לעוד 5 דקות