שפינז
מאת: יפה כהן, פורסם: 16/01/2019 | 17:50
תקציר המתכון:
מתכון שתמיד מצליח
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
4 כוסות מים פושרים
-
כף סוכר
-
שתי כפות שמרים יבשים
-
מערבבים היטב להניח במד 10 דקות
-
לוקחים קמח מנופה ומתחלים לישפוך
-
לתערובת של הנוזלים וללוש עד שמתקבל בצק נוזלי קורט מלח בשלב הזה ולהמשיך ללוש
-
להתפיח חצי שעה ושוב ללוש ולהתפיח
-
( אפשר ליטבול את הידיים עם שמן יותר קל ללוש את הבצק כי הוא נדבק לידים
-
לחמם בסיר שמן עמוק ולהתחיל לטגן
אופן הכנה
-
אפשר ליטבול בסוכר ולהגיש
-
או להכין דבש וליטבול
-
בהצלחה!!