לןגן

לחם בית

מאת: יפה כהן, פורסם: 15/01/2019 | 18:39
לחם בית

תקציר המתכון: חלות ולחמניות מתכון מושלם

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס את היבשים חוץ מהמלח

  2. ליצור גומה להכניס את הרטובים

  3. ללוש את הבצק עד שמתקבל בצק רך ודביק

  4. להוסיף את המלח

  5. ללוש כמה שיותר עד 10 דקות

  6. הבצק צריך להכפיל את עצמו

  7. להוריד אויר ללוש שוב טוב ולהתפיח שוב לעשות צורות חלות או לחמניות