לןגן

עוגת אוריאו

מאת: Shiraz Lalish, פורסם: 03/07/2015 | 11:13
עוגת אוריאו

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תחתית העוגה

קרם אוריאו

ציפוי

אופן הכנה

  1. תחתית העוגה: לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום ולאפות עד שמוכן (עד שיוצא סכין יבשה) 180 מעלות.

  2. קרם האוריאו: טוחנים את שקיות האוריאו מקציפים שמנת מתוקה ופודניג מוסיפים חלב לקצפת לא ממש יציבה מוסיפים חצי מכמות האוריאו וממשיכים להקציף שופכים את הקרם על העוגה ומקפיאים לשעה.

  3. ציפוי: מכינים גאנש לחכות שיתקרר ולשוך על העוגה לאחר מכן לפזר את שאר האוריאו להחזיר להקפאה לחצי שעה ולהוריד למקרר.

  4. בתאבון😊😊😊