קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
תחתית העוגה: לערבב את כל המצרכים לפי הסדר שרשום ולאפות עד שמוכן (עד שיוצא סכין יבשה) 180 מעלות.
קרם האוריאו: טוחנים את שקיות האוריאו מקציפים שמנת מתוקה ופודניג מוסיפים חלב לקצפת לא ממש יציבה מוסיפים חצי מכמות האוריאו וממשיכים להקציף שופכים את הקרם על העוגה ומקפיאים לשעה.
ציפוי: מכינים גאנש לחכות שיתקרר ולשוך על העוגה לאחר מכן לפזר את שאר האוריאו להחזיר להקפאה לחצי שעה ולהוריד למקרר.
בתאבון😊😊😊