לןגן

קסטת אוראו

מאת: אתי ממן, פורסם: 03/07/2015 | 10:52
קסטת אוראו

תקציר המתכון: גלידת אוראו

קטגוריה: גלידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד, 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה מכניסים למקרר לשעה.

  2. מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה, מוסיפים לשוקולד ומערבבים , טוחנים גס עוגיות אוראו, מוסיפים לתערובת,

  3. מעבירים לתבנית אלומיניום מרובעת, מקפיאים לילה.

  4. בעזרת קורץ (בגודל העוגייה) קורצים עיגולים, חוצים את העוגייה, מניחים גלידה וסוגרים עם עוגייה נוספת, מחזירים להקפאה..