מרק שועית
מאת: יפה כהן, פורסם: 15/01/2019 | 09:48
תקציר המתכון:
מרק שווה
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
להשרות מהלילה שתי כוסות שועית
-
אפשר לערבב גם לבנה וגם אדומה
-
זה מה שאני עשיתי לא חיב
-
300 גרם בשר עם עצם או גרונות הודו
-
2בצלים קצוצים
-
שתי עלי כרפס
-
2 כפות רסק עגבניות
-
2 כפות כמון 1 כפית פילפל שחור
-
1 כף פפריקה אדומה למי שאוהב חריף יכול פפריקה אדומה חריפה
אופן הכנה
-
לטגן עם מעט שמן רץ הבצל
-
להוסיף תוך כדי טיגון את הכרפס הקצוץ והבשר והשועית לבשל עד כדי ריכוך להוסיף את כל התבלינים ( כמובן להוסיף מים עד גובה התבשיל)
-
להוסיף את התבלינים עם הרסק ליטעום ולתקן טעמים בהצלחה!!