לןגן

מרק חרירה

מאת: יפה כהן, פורסם: 15/01/2019 | 09:37
מרק חרירה

תקציר המתכון: מרק המשי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצלים

  2. מוסיפים את הבשר והקיטניות ומטגנים כמה דקות ומוסיפים את המים 3/4 מגובה הסיר ומביאים לרתיחה

  3. מנמיכים את האש ומתבלנים מבשלים עד להתרככות הבשר והקיטניות

  4. לקראת סוף הבשולמוסיפים את הקמח

  5. שתי כפות קמח מהול בכוס מים לערבב טוב שלא יהיו גושים בסיר

  6. שופכים למרק תוך כדי עירבוב מוסיפים את האיטריות ומיץ לימון לבשל על אש נמוכה כ 20 דקות ולערבב מדי פעם המרק מעט מורכב אך שווה ההשקעה בהצלחה !!