לןגן

מרק עדשים חומות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/01/2019 | 18:55
מרק עדשים חומות

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים שמן קנולה מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מעט, מוסיפים את העגבניות מערבבים מוסיפים את העדשים ממשיכים לטגן כמה דקות. מוסיפים את התבלינים ואת המים מערבבים מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה למשך שעה או עד שהעדשים רכות, אם חסר מים מוסיפים. אוכלים עם אורז ועדשים.