לןגן

עוגת לימון

מאת: Shirit Haram, פורסם: 14/01/2019 | 17:46
עוגת לימון

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

סירופ

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 180 מעלות

  2. לערבב את כל חומרי העוגה לבלילה חלקה

  3. לאפות בתבנית משומנת כ45 דקות עד שקיסם יוצא יבש

  4. העוגה שחומה והריח מטריף

  5. בזמן האפיה להכין את הסירופ

  6. לבשל על אש נמוכה תוך ערבוב את חומרי הסירופ. כשהסוכר נמס לסיים בישול ולתת להצטנן

  7. כשהעוגה מוכנה וחמה לחורר אותה עם קיסם ולשפוך את הסירופ

  8. ניתן להגיש עם אבקת סוכר למעלה אבל לא חובה