לןגן

פשטידת כרישה

מאת: Shirit Haram, פורסם: 14/01/2019 | 13:43
פשטידת כרישה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל180 מעלות

  2. לחתוך כרישה לפרוסות בעובי 3 מ"מ

  3. לטגן כרישה בחמאה עד שנהייה רך

  4. בקערה לערבב קמח, אבקת אפיה, מלח, פלפל, ביצים. קוטג' וגבינה צפתית

  5. להעביר לתבנית משומנת קלות

  6. מעל לפזר את הכרישה

  7. מעל לפזר את הגבינה הצהובה

  8. לאפות כ40 דקות עד שמזהיב