לןגן

קציצות ירק ללא גלוטן של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 13/01/2019 | 05:01
קציצות ירק ללא גלוטן של סבתא לאה

תקציר המתכון: קציצות ירק ללא גלוטן טעימות, נחטפות, קריספיות, בריאות, קלות להכנה, וכן אם רוצים אפשר גם לאפות + מתכון למטבל פיקנטי עם שמנת חמוצה, צ'ילי ונענע.

קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למטבל פיקנטי עם שמנת חמוצה, צ'ילי ונענע

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כל הירקות (תפוח אדמה, קישואים, גזרים, בטטות) לאחר שנסחטו היטב היטב (ממליצה לעשות את סחיטת הירקות פעמיים)

  2. מוסיפים לקערה את הבצל הקצוץ, גבעולי בצל ירוק הקצוצים, פטרוזיליה קצוצה, ביצים, קמח תפוחי האדמה, אבקת מרק עוף, פפריקה מתוקה, כורכום, כמון, מלח, פלפל שחור ואבקת אפייה ומערבבים היטב היטב עד לתערובת אחידה

  3. מחממים במחבת רחבה שמן (2 סנטימטר)

  4. יוצרים לביבות בעזרת כף, מעבירים למחבת ומשטחים מעט עם גב הכף ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה

  5. מעבירים לצלחת שמעליה נייר סופג ומגישים לצד המטבל.

  6. הכנת המטבל: מערבבים את כל המרכיבים בקערה, שומרים במקרר.

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה