לןגן

פיצה

מאת: לורין אסולין, פורסם: 12/01/2019 | 21:42
פיצה

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבסיס

לרוטב

אופן הכנה

  1. לערבב במקח את השמרים ואת הסוכר

  2. להוסיף את המים והשמן וללוש

  3. להוסיף את המלח וללוש כ8-10 דקות

  4. להניח להתפחה של כ30 דקות

  5. לרדד לעיגולים דקים, למרוח את הרוטב וגבינה ולהכניס לתנור חם על 250 מעלות

  6. לאפות כ20 דקות עד שמשחים בצדדים