לןגן

עוגיות רעידת אדמה/מושלגות

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 12/01/2019 | 18:52
עוגיות רעידת אדמה/מושלגות

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל החומרים היבשים

  2. להוסיף אליהם את כל שאר החומרים

  3. ללוש לבצק נוח

  4. אם זה מדי דביק להכניס לחצי שעה להקפאה

  5. ליצור כדורים

  6. להטביע אותם בתוך קערה עם אבקת סוכר

  7. לסדר בתבנית

  8. לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

  9. לאפות במשך 10 דקות בדיוק

  10. לקרר היטב

  11. לאחר הקירור העוגיות מתייצבות

  12. העוגיות באפיה מתפוצצות ויוצרות מראה של אדמה יבשה עם שלג של אבקת סוכר ומכאן שמן רעידת אדמה / מושלגות

  13. בהצלחה