לןגן

סלט חצילים ופלפלים

מאת: דורית אלישע, פורסם: 12/01/2019 | 14:32
סלט חצילים ופלפלים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את החציל לחתוך לקוביות עם הקליפה להניח על מסננת עם מעט מלח גס לפחו חצי שעה

  2. את הפלפלים לקלות על האש או בתנור

  3. לנקות מקליפה וגרגרים

  4. לחתוך לרצועות

  5. לטגן את קוביות החציל עם 2 כפות שמן לצבע זהוב

  6. ולהניח על נייר סופג

  7. לטגן את הפטריות החתוכות

  8. לתבל את כל המרכיבים יחד מלח,פלפל,לימון,חומץ,שום

  9. להוסיף פטרוזיליה קצוצה

  10. ואגוזים