לןגן

חציל על האש

מאת: דורית אלישע, פורסם: 12/01/2019 | 13:35
חציל על האש

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חציל גמבה ופלפל חריף קלויים על האש

  2. לנקות מקליפה להשאיר את ראש החציל ולהניח על מסננת להגרת נוזלים

  3. לחרוץ עם סכין לאורך החציל להמליח מעט

  4. לטפטף לימון סחוט ושמן זית

  5. לפזר פלפלים חתוכים לרצועות

  6. בצל סגול חתוך לרצועות דקות,טחינה,קשיו קלויים

  7. ופטרוזיליה קצוצה