לןגן

כבד עוף עם פטריות בבצל מקורמל😋

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 12/01/2019 | 12:01
כבד עוף עם פטריות בבצל מקורמל😋

תקציר המתכון: וואיי וואיי וואיי איך אני עפה על המנה הזאת, זה פשוט מעדןןןן😋😋😍😍 תוסיפו פירה ויש לכן מנה מושלמת😘

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

תיבול

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. נטגן את הבצל עם 5 כפות שמן עד להזהבה, נוסיף 1 כף שטוחה סוכר חום ונטגן עוד דקה.

  3. נוסיף את הפטריות ונטגן עוד 2 דקות.

  4. נוסיף את הכבד ונתבל בכל התבלינים חוץ מהסילאן והפטרוזליה ונמשיך לטגן עוד 2-3 דקות.

  5. נוסיף את הסילאן ונטגן עוד דקה שתיים.

  6. נפזר את הפטרוזליה ונערבב בזהירות ונבשל עוד דקה שתיים, וזה מוכן.

  7. תוסיפו פירה ויש לכן מנה מושלמתת😋

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤