לןגן

קערת פתי בר וקצפת

מאת: אתי ממן, פורסם: 02/07/2015 | 23:33
קערת פתי בר וקצפת

תקציר המתכון: יצירה מושלמת מעוגיות פתי בר

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טוחנים פתי בר, ממיסים חמאה ומערבבים, מרססים עם ספריי שמן תבנית סיליקון שקעים, מרפדים עם תערובת הפתי בר ומקפיאים שעתיים.

  2. מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט, מעבירים לשקית זילוף צנתר כוכב.

  3. מוציאים בעדינות את קערות הפתי בר מהתבנית ומניחים בכלי הגשה, מזלפים קצפת ומקשטים כיד הדמיון.. מאתי ממן באהבה!