לןגן

קבבוני חרשוף

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 11/01/2019 | 15:43
קבבוני חרשוף

תקציר המתכון: נוסטלגיה טעימה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קבבוני חרשוף

  2. 1/2 קילו בשר טחון

  3. 1 חבילת חרשוף

  4. 1 לימון פרוס

  5. עיסת הקציצות.

  6. לשים בקערה בשר טחון 1 ביצה 2 כפות פירורי לחם רגילים 1 כף שמן חופן פיטרוזיליה 1 בצל חתוך מטוגן...לתבל

  7. מעט אגוז מוסקט מגורד

  8. מעט מלח..1/4 כפית ראס דלחנות זה תבלין של קציצות 1/3 כוס מים ללוש היטב..

  9. לנקות את גיבעולי החרשוף אפשרות גם לגיבעולי סלרי לחתוך לרצועות מעט ארוכות להרתיח בסיר עם מים וכף קמח עד רכות לסנן...

  10. לקחת רצועה של החרשוף ולעטוף בבשר טחון באמצע להשאיר מעט קצוות של גיבעולים להניח בסיר לפרוס לימון מעל ולתבל...

  11. 1/4 כפית מלח גס

  12. 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

  13. 3 כפות שמן

  14. כפית כרכום

  15. 1 כפית מרק עוף

  16. 2 כוסות מים

  17. לבשל על להבה נמוכה עד גמר הנוזלים להשאיר מעט רוטב בהצלחה אורה....