לןגן

עוגת תפוזים פשוטה וטעימה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 11/01/2019 | 12:51

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם את התנור 180 מעלות.

  2. להקציף במיקסר במהירות גבוהה את הביצים, הסוכר והווניל עד שמקבלים תערובת בהירה מאוד ותפוחה.

  3. להוסיף את גרידת התפוז ולהנמיך את פעולת המיקסר למינימום.

  4. לערבב יחד את מיץ התפוזים והשמן בקערית ולשפוך בזרזיף דק לתוך המיקסר תוך כדי פעולתו.

  5. בקערה נוספת לערבב את הקמח,אבקת האפייה והקינמון ולשפוך גם כן לתוך המיקסר,

  6. לערבל עוד כמה סיבובים עד שהבלילה אחידה ואין גושי קמח.

  7. לשפוך לתוך תבנית משומנת .

  8. אם מקשטים באגוזים, להכניס העוגה ל 5 דק להוציא לסדר את האגוזים

  9. והמשיך לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 35-40 דקות.