לןגן

חזה עוף עם תפוחי אדמה בצל ופיטריות

מאת: קוראל , פורסם: 11/01/2019 | 10:30

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הבצל ומטגנים קלות מוסיפים את הפטריות מטגנים קלות . ולאחר מכן מוסיפים תפוחי אדמה נותנים להן טיגון עדין ולאחר מכן מוסיפים את החזה עוף ונותנים עירבוב ומוסיפים תבלינים . לאחר מכן מוסיפים כוס מים רותחים ונותנים עירובב. מנמיחים את הלהבה ונותנים לזה להיתבשל . התפוחי אדמה צריכים ליהות רכים.