לןגן

בצק עלים במילוי שקדים או תפוחים

מאת: Liz Torgman, פורסם: 08/01/2019 | 17:31

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקרם שקדים שמים בקערה עם וו גיטרה את החמאה את הסוכר והשקדים מקציפים כמה דקות ומוסיפים את הבייצה תמצית שקדים וקמח מקציפים עוד 2 דקות והקרם מוכן מעבירים לשקית זילוף

  2. לתפוחים שמים חצי מקופסה השימורים בקערה מוסיפים סוכר וקינמון

  3. מעצבים קורצים ממלאים סוגרים עושים עם סכין חדה מנסים מניכים את המאפים בתבנית על נייר אפייה מברישים בביצה שמים במקרר לחצי שעה מדליקים תנור על 190 מעלות אחרי חצי שעה מברישים שוב ואופים עד השחמה בהצלחה ליז