לןגן

בצק שמרים ממולא בתפוח אדמה טונה ביצה קשה וסחוג

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 02/07/2015 | 16:09
בצק שמרים ממולא בתפוח אדמה טונה ביצה קשה וסחוג

תקציר המתכון: על מחבת טפלון ללא טיפת שמן הייתם מאמינים?

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 9, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. לקערת המיקסר שימו את חומרי הבצק לערבל לבצק חלק להתפיח שעה.

  2. אחרי זה לחלק ל10 כדורים להתפיח 10 דקות.

  3. אחרי 10 דקות לפתוח כל כדור למלאות במלית ולסגור עם צביטות על הבצק לכל האורך ולרדד עם מערוך מקומח לחצי ירח לטגן במחבת ללא שמן מכל צד 10 דקות.

  4. את המילוי לחתוך ביצה והתפוח אדמה לקוביות לשים בקערה ומעל טונה וסחוג לערבב להוסיף מלח פלפל שחור )