לןגן

קוסקוס עם ירקות

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 08/01/2019 | 12:33
קוסקוס עם ירקות

תקציר המתכון: סולת בשיטת המקרוגל, יוצא כמו בסיר!!!

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקוסקוס

למרק

אופן הכנה

  1. לקוסקוס:

  2. בקערת פיירקס עם מכסה לערבב את הסולת עם התבלינים והשמן ולהוסיף את המים, לערבב היטב ולהכניס למקרוגל ל 14 דקות (אצל כל אחד העוצמה שונה והזמנים יכולים להשתנות)

  3. להוציא ועם כף מעץ להעביר דרך מסננת קוסקוס.

  4. למרק:

  5. לטגן בצל ולהוסיף את הגזר והתפוחי אדמה, לטגן כמה דקות על אש נמוכה, להוסיף את החומוס,גבעולי הכרפס החתוכים ואת הירק הקצוץ, לתבל חוץ מה רק עוף ולהוסיף מים עד כיסוי מלא של הירקות.

  6. להביא לרתיחה ולהוסיף את המרק עוף, לבשל 10 דקות ולהוסיף את הכרוב החתוך ואת הקישואים, ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים.

  7. לבשל על אש נמוכה שעה וחצי בערך.