לןגן

אצבעות פילו ממולאות בגבינה

מאת: ליזה כהן, פורסם: 08/01/2019 | 09:48
אצבעות פילו ממולאות בגבינה

תקציר המתכון: מתכון קליל לשימוש בשאריות של גבינות. אני מכינה כשנשאר לי במקרר קצת מכל גבינה.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הקערה מניחים גבינות כמו קוטג', צהובה מגורדת, גבינה לבנה ומה שיש בבית.

  2. מוסיפים קצת קמח לעיבוי וביצה לאיוורור הגבינה באפייה. קצת מלח ופלפל שחור לפי טעם אישי.

  3. משטחים דף פילו ומורחים עליו שמן. מניחים עליו דף נוסף.

  4. מחלקים לאורכו ל-3 רצועות.

  5. בקצה של כל רצועה שמים שורה של מילוי (תמונת הסבר מצורפת בהמשך).

  6. מגלגלים וחותכים את הרצועה לארבע יחידות (ארבע אצבעות).

  7. מברישים מעל מעט ביצה מקושקשת או שמן. זורים ושומשום ואופים כעשר דקות בחום בינוני גבוה.