תקציר המתכון: ארוחה מהירה שמבוגרים וילדים זוללים. הדבש לא נותן מתיקות כי אם צבע ענברי.
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לחמם תנור על 190 מעלות טורבו
לחתוך בצל לרצועות ולפזר בתחתית תבנית גדולה
לקלף תפוחי אדמה ולחתוך לקוביות ולפזר מעל לבצל
לערבב בצל ותפוחי אדמה עם 2 כפות פפריקה מתוקה וכפית פפריקה חריפה, 3/4 כף מלח, 1/4 כף פלפל שחור ו3 כפות שמן
בקערית לערבב 3 כפות פפריקה מתוקה, דבש, מלח פלפל, 2 כפות שמן ומים רותים
לטהול את העוף בנוזלים מכל צדדיו ולהניח על תפוחי האדמה והבצל
אם נשאר נוזל לצקת מעל לעוף והירקות
להכניס לתנור
כל 20 דקות להפוך את העוף שלא ישרף
מוכן לאחר כשעה