לןגן

מרק כל הירקות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/01/2019 | 20:58
מרק כל הירקות

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן עם מעט שמן את הצל עד לשקיפות בסיר להוסיף השום,עגבניה מגורדת, להןסיף תבלינים כחצי כף מכל תבלין . מלח פלפל לפי טעם...

  2. לערבב ולהוסיף את כל הירקות להוסיף מים רותחים שיכסו את הירקות.

  3. לתת רתיחה ולהנמיך את האש

  4. לערבב, להוסיף מים אם חסר להוסיף את החומוס

  5. ולבסוף את האיטריות או ספגטי דק. לבשל עד לריכוך כל היאקות. לתקן תיבול ולהוסיף מים אם צריך. תהנו הילה❤