לןגן

פילה בקר עם ירקות מוקפצים ברוטב סויה

מאת: דורית אלישע, פורסם: 07/01/2019 | 10:53
פילה בקר עם ירקות מוקפצים ברוטב סויה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הפילה בקר עם 3 כפות רוטב סויה חצי שעה

  2. בווק על להבה גבוהה להקפיץ עם כף שמן זית

  3. פלפלים חתוכים לרצועות

  4. כ-5 דקות

  5. להוסיף פטריות חתוכות

  6. להקפיץ עוד 5 דקות

  7. ולהניח בצד

  8. את הברוקולי להרתיח 5 דקות לסנן ולהקפיץ עם כף רוטב סויה להניח בצד

  9. עם כף שמן זית להקפיץ את הפילה עוף לקבלת צבע שחום( חצי כמות כל פעם)

  10. להחזיר לווק את הירקות המוקפצים לתבל-מלח פלפל לעוד 10 דקות הקפצה

  11. לבדוק טעמים ולהוסיף תיבול אם יש צורך

  12. אורז-בסיר 2 כוסות אורז

  13. 3 כוסות מים

  14. 3 כפות שמן

  15. כפית מלח להרתיח להנמיך להבה ל-15 דקות בישול