לןגן

פרורי לחם בייתיים

מאת: מיטל סלחי, פורסם: 06/01/2019 | 19:20
פרורי לחם בייתיים

תקציר המתכון: מתכון לפרורי לחם בייתיים בכלום עבודה . ממליצה מאוד.

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. פשוט וקל. לוקחים את הלחם הפרוס או החלה חותכים אותה לפרוסות מכניסים לתנור לייבוש הלחם או החלה משהו כמו 10 דקות אם הלחם עוד לא יבש מספיק אז עוד חמש דקות גם יספיקו ואז מוציאים וטוחנים את זה במעבד מזון ויש לנו פרורי לחם . תהנו 😘