תקציר המתכון: לחמניות ביתיות ממולאות בכבד ובצל נדירותתת
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לחמניות במילוי כבד ובצל/סיון מלול😘
לצלות לכמה שניות מכל צד קילו כבד עוף...לקרר ולחתוך לקוביות...לטגן 6 בצלים גדולים קצוצים דק להזהבה, להוסיף לבצל את הכבד ולתבל בכמון מלח פלפל גרוס וכף גדושה של עריסה...תיבול לפי טעמכם האישי.🤩סיון מלול🤩. לבצק: לנפות קילו קמח, להוסיף 2 כפות שטוחות של שמרים יבשים, 3/4 כוס סוכר, 1 ביצה, 2 וחצי כוסות מים חמימים לאחר לישה וקבלת בצק נעים ורך🤩סיון מלול🤩 נוסיף כף שטוחה של מלח ונמשיך לעבד את הבצק לעוד 5 דק'. נכסה ונתפיח במקום חמים לשעה!
אפילו יותר עד שהוא מכפיל את עצמו.
🤩סיון מלול🤩ניקח חתיכה בגודל של כדור טניס נפתח על יד מעט משומנת, נמלא בכבד והבצל ונסגור לכדור. נניח בנייר אפייר ונמתין לעוד התפחה של חצי שעה.🤩סיון מלול🤩 נבריש בביצה טרופה נפזר שומשום ונאפה על חום 200 מעלות שחומם מראש בשלב שהכי קרוב לתחתית התנור עד להשחמה יפה. #להוציא_את_הלחמניות_המוכנות
#ולכסות_במגבת_ישר_אחריי_אפייה.
שומר על לחות וטריות הלחם.