לןגן

לחמניות במילוי כבד ובצל

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 06/01/2019 | 19:07
לחמניות במילוי כבד ובצל

תקציר המתכון: לחמניות ביתיות ממולאות בכבד ובצל נדירותתת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמניות במילוי כבד ובצל/סיון מלול😘

  2. לצלות לכמה שניות מכל צד קילו כבד עוף...לקרר ולחתוך לקוביות...לטגן 6 בצלים גדולים קצוצים דק להזהבה, להוסיף לבצל את הכבד ולתבל בכמון מלח פלפל גרוס וכף גדושה של עריסה...תיבול לפי טעמכם האישי.🤩סיון מלול🤩. לבצק: לנפות קילו קמח, להוסיף 2 כפות שטוחות של שמרים יבשים, 3/4 כוס סוכר, 1 ביצה, 2 וחצי כוסות מים חמימים לאחר לישה וקבלת בצק נעים ורך🤩סיון מלול🤩 נוסיף כף שטוחה של מלח ונמשיך לעבד את הבצק לעוד 5 דק'. נכסה ונתפיח במקום חמים לשעה!

  3. אפילו יותר עד שהוא מכפיל את עצמו.

  4. 🤩סיון מלול🤩ניקח חתיכה בגודל של כדור טניס נפתח על יד מעט משומנת, נמלא בכבד והבצל ונסגור לכדור. נניח בנייר אפייר ונמתין לעוד התפחה של חצי שעה.🤩סיון מלול🤩 נבריש בביצה טרופה נפזר שומשום ונאפה על חום 200 מעלות שחומם מראש בשלב שהכי קרוב לתחתית התנור עד להשחמה יפה. #להוציא_את_הלחמניות_המוכנות

  5. #ולכסות_במגבת_ישר_אחריי_אפייה.

  6. שומר על לחות וטריות הלחם.