לןגן

ספגטי ברוטב צהוב

מאת: מיטל סלחי, פורסם: 06/01/2019 | 12:35
ספגטי ברוטב צהוב

תקציר המתכון: מתכון מומלץ וקל וטעים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך בצל לרצועות ולטגן עד שהוא ניהיה טיפה שחום ואז להוסיף את הסילאן ולערבב אחר כך להוסיף את הספגטי באיזה צורה שאתם רוצים להוסיף על הספגטי את הפלפל שחור מלח חוואי'ג כורכום ומרק עוף ולערבב הכל ביחד ואז להוסיף 4 כוסות מים ולתת לזה להתבשל על אש נמוכה וזה יוצא מושלם. כמובן להרתיח במים את הספגטי לפני הבישול .