לןגן

חציל מטוגן

מאת: שרה יוסף, פורסם: 06/01/2019 | 10:27
חציל מטוגן

תקציר המתכון: קריספי

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את החציל בצלחת ולפזר מעט מלח לחצי שעה בערך

  2. לשטוף ולייבש היטב עם נייר סופג

  3. לשים בצלחת אחת קמח עם כורכום

  4. הצלחת שניה ביצים עם מעט מים מלח ופלפל שחור

  5. בצלחת פירורי לחם שומשום

  6. לקחת חציל לשים בצלחת עם הקמח ואז בביצה ובסוף פירורי הלחם ולטגן בשמן עמוק וחם

  7. יוצא קריספי וטעים

  8. בהצלחה