לןגן

תפוחי אדמה בתנור

מאת: רחלי מצלאוי, פורסם: 06/01/2019 | 00:04
תפוחי אדמה בתנור

תקציר המתכון: מתכון טעים מאוד התפוחי אדמה יוצאים רכים ממש

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את תפוחי האדמה. לחתוך את תפוחי האדמה בכל צורה שתיבחרו.אפשר עיגול אפשר חצי עיגול אני חותכת לחצי עיגול.לאחר מכן לחתוך את הבצל לשים כבר בתבנית אחר כך לשים את תפוחי האדמה ואחר כך לחתוך את הגמבה ולשים גם בתבנית. לשים מעל 2 כפות פפריקה מרוקאית בשמן. 3 כפות שמן אפשר שמן זית גם למי שרוצה. מלח לפי העין וכמובן רוטב טריאקי בנדיבות. לערבב הכל ולהכניס לתנור ל 190 מעלות תנור שחומם מראש. וכמובן לבדוק מידיי פעם ואם צריך אפשר להוסיף מידיי פעם קצת מים. וכמובן שזה רך אז להוציא ובתאבון😘