לןגן

לחם רך וטעים בקלות

מאת: יפה כהן, פורסם: 05/01/2019 | 20:35
לחם רך וטעים בקלות

תקציר המתכון: לחם שלא יפסיקו לבקש בקלי קלות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס את כל החומרים חוץ מהמלח ללוש עשר דקות ולהוסיף את המלח תוך כדי לישה הבצק צריך להכפיל את עצמו. לחלק ולעשות צורות של לחמניות או חלות אני הכנתי אשכול ענבים בבצק שנשאר הכנתי לחמניות להתפיח שוב לימרוח ביצה ושומשום ולכסות