לןגן

ריבת חלב

מאת: זהר מנדל, פורסם: 05/01/2019 | 18:21
ריבת חלב

תקציר המתכון: טעם של בית

קטגוריה: ריבות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את החלב, סוכר וגולות בסיר עבה וגבוה ומרתיחים

  2. מוסיפים סודה לשתייה (בועות עולות גבוה, יש לשים לב שלא יגלוש)

  3. מנמיכים לאש בינונית ומבשלים 3-4 שעות.

  4. לבדיקה שהריבה מוכנה - לוקחים כפית מהריבה, מניחים שיתקרר קצת והופכים מעל צלחת.

  5. הריבה מוכנה כשהיא נשארת על הכפית או נוזלת בעדינות.

  6. מסננים ומקררים קצת, שופכים לקופסאות ובתאבון