תקציר המתכון: טכניקות מודגמות בתמונת קולאז'
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
חוצים עוגה לרוחבה ליצירת שכבות.
מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וחלב.
ממלאים קצפת בין השכבות של העוגה.
מצפים את העוגה בקצפת לאט לאט מסביב. ניתן לעשות שכבת ציפוי ראשונית של העוגה בקצפת. להקפיא מעט ולשוב ולצפות (כדי להתגבר על הפירורים של העוגה).
על החלק העליון מדביקים דף אכיל שבחרתם.
מסביבו לעטר עם צנטר וקצפת צבועה.
לעטר גם בשוליים התחתוניים של העוגה באותו הגוון.
לאחר התנסות מגלים שזה פחות קשה ממה שנראה 🎁