תקציר המתכון: תקשיבו טוב, זה פשוט מעדןןןןן, נחטף מייד לאחר האפייה😋😋 קריספי מבחוץ ורך מבפנים יאמי😍😍
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה:
שוטפים את תפוחי האדמה היטב עם הקליפה ושמים בסיר גדול עם מים וכפית מלח ומבשלים עד לריכוך כך כשנועצים סכין חדה והיא נכנסת בקלות.
מסננים ומצננים כ 5 דקות.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים להם זה הזמן לחמם את התנור ל200 מעלות טורבו גריל.
מעבירים את תפוחי האדמה עם הקליפה לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ובעזרת פטיש שניצלים מועכים בזהירות את תפוחי האדמה .
בקערית קטנה מערבבים את כל התבלינים ומורחים מעל תפוחי האדמה בנדיבות.
מפזרים מעל כל תפו"א מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות בתוכנת טורבו גריל במדף העליון ואופים עד להזהבה יפה כשהחלק העליון מקבל מעטפת קריספית.
זה יוצא פשוט מעדןןןןןןן, אוווי כמה שזה טעים ורך מבפנים יאמי😍😍😍
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤