לןגן

עוגת דרוע /דוחן

מאת: שרה יוסף, פורסם: 05/01/2019 | 11:02
עוגת דרוע /דוחן

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים לפי הסדר המתכון ולערבב הכל יחד

  2. לשמן תבנית מעט שמן ולפזר מעט סוכר להוסיף את הבלילה

  3. לסדר מעל את התמרים והאגוזים

  4. וניל לפזר שומשום

  5. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 35 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא מהתנור ולתת להתקרר

  6. אני אפיתי בתבנית ביר פלא

  7. אפשר בתבנית פיירקס מרובעת או 24

  8. בהצלחה