לןגן

מאפינס תפו"א בטטה וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 05/01/2019 | 11:00
מאפינס תפו"א בטטה וגבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד דק את התפו"א הבטטה והבצל

  2. לסחוט טוב מנוזלים

  3. להוסיף ביצים ,גבינות מגורדות ,בצל ירוק פטרוזיליה , קמח, אבקת אפייה,מעט מלח,פלפל

  4. לרסס 2 תבניות שקעים שמן

  5. למלא מהתערובת לרסס מעט שמן מעל ולאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 35-40 דקות.