לןגן

טורטיות  ממולאות בפטריות ובצל ירוק מטוגן בפירורי לחם מעורב עם תבלין פילדלפיה וטוסקנה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 04/01/2019 | 16:33
טורטיות  ממולאות בפטריות ובצל ירוק מטוגן בפירורי לחם מעורב עם תבלין פילדלפיה וטוסקנה

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת טעים אש

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את שני סוגי הבצלים עד להזהבה

  2. מוסיפים את הפיטריות ואת כל השאר מטגנים תוך כדי ערבוב לעוד 5 דקות

  3. 2) מכניסים למקרר לחצי שעה

  4. 3)פורסים טורטיה על שולחן עבודה ושמים בקצה 2 כפות של המלית, מקפלים את שני הצדדים ומגלגלים ומדביקים את הסוף עם קמח ומים .

  5. 4)טובלים בביצה ומגלגלים בפירורי לחם ומטגנים בשמן בחצי הגובה בצד לצד עד להזהבה בתאבון