לןגן

סלט שובה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 04/01/2019 | 01:37
סלט שובה

תקציר המתכון: סלט שמורכב משכבות של ירקות מבושלים עם דג מלוח בין שיכבה לשיכבה מריחה עדינה של מיונז.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בפומפייה עבה לגרד כל ירק בניפרד (חשוב לשטוף את הפומפייה מירק לירק).

  2. על צלחת הגשה מרכיבים את הסלט נעזרים ברינג בשביל לישמור על צורה העגולה. שיכבה ראשונה דג מלוח חתוך לקוביות ומריחה דקה של מיונז. תפוח"א, גזר, סלק, ביצים קשות.

  3. בין שיכבה לשיכבה מריחה דקה של מיונז. לעטוף בניילון ניצמד עם הרינג ולשים במקרר למשך 6 שעות, בזמן ההגשה לשחרר בזהירות את הרינג. פורסים כמו "עוגה" בישביל לשמור על השכבות

  4. * אני הכנתי בפיירקס קטן לכן לא היה צורך ברינג עגול.